';
Preloader logo
Φόρτωση Εκδηλώσεις
  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Breath for Life

Breath for Life

@Κτήμα Αρίστη

Σάββατο 18/05/19

16:00 – 19:00

Ένα βιωματικό Workshop για την Αναπνοή, τη Ζωή, την Ευεξία

– All Levels –

Το Σάββατο 18 Μαΐου επιλέξτε να προσφέρετε στον εαυτό σας ένα διάλειμμα ξεκούρασης και να πάρετε μία αναζωογονητική ανάσα από την συνηθισμένη σας  ρουτίνα.
Σας περιμένουμε για να κάνουμε ένα ταξίδι στο σώμα, στο νου και στην καρδιά, με μέσο την αναπνοή.
Από τη στιγμή που γεννιόμαστε αναπνέουμε.

Μπορούμε να αντέξουμε εβδομάδες χωρίς τροφή, μέρες χωρίς νερό, αλλά μόλις λίγα λεπτά χωρίς οξυγόνο!

Η αναπνοή είναι πάντοτε μαζί μας. Κάθε στιγμή. Μέσω αυτής, μπορούμε να βελτιώσουμε πολλές πτυχές της ζωής μας εστιάζοντας στον τρόπο που αναπνέουμε.
Στο εργαστήριο αυτό θα έχετε την ευκαιρία να ανακαλύψετε μέσα από την γνώση και την σοφία του συστήματος της Yoga, πώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την αναπνοή σας ως πρακτικό εργαλείο, προκειμένου να ανεβάζετε τα επίπεδα της ενέργειάς σας, να “καθαρίζετε” τον νου σας και να απολαμβάνετε απόλυτη χαλάρωση.
Μαθαίνοντας να αναπνέετε σωστά και με επίγνωση θα καταφέρετε να διευρύνετε την ζωτική ενέργεια (Prana) μέσα στο οργανισμό σας, βελτιώνοντας την συνολικά την υγεία και κατ’ επέκταση την ζωή σας.

* Τι θα σας προσφέρει αυτό το εργαστήριο *

Μέσα από τις αναπνευστικές τεχνικές (Pranayama) και την προσεκτικά επιλεγμένη αλληλουχία ασκήσεων yoga που θα κάνουμε, θα μπορέσετε:

* Να μάθετε πώς να χρησιμοποιείτε την αναπνοή ως μέσο για την αποβολή του άγχους. Η ποιοτική αναπνοή έχει ως αποτέλεσμα την αύξηση της κυκλοφορίας του αίματος και την μείωση της αρτηριακής πίεσης. Έτσι αποτελεί ένα αποτελεσματικό εργαλείο για να επαναφέρουμε την ηρεμία και την ισορροπία μας.

* Να βελτιώσετε την πέψη σας, να ενδυναμώσετε το ανοσοποιητικό σας σύστημα και να εξαλείψετε τις τοξίνες από τον οργανισμό σας, τροφοδοτώντας τον με καθαρό οξυγόνο.

* Να έρθετε σε σύνδεση με τον εαυτό και το «κέντρο» σας, εξισορροπώντας την λειτουργία του νευρικού σας συστήματος. Θα σας καθοδηγήσω ώστε να κατανοήσετε, το πώς ο τρόπος που εισπνέετε, συνδέεται με τον τρόπο που διαχειρίζεστε όσα συμβαίνουν στην ζωή σας, και το πώς η εκπνοή σας σχετίζεται με την αποδοχή αλλά και με την ικανότητά σας να αφήνετε πίσω σας, όλα όσα δεν εξυπηρετούν την ευεξία σας.

* Να αναζωογονηθείτε, γεμίζοντας με ενέργεια το σώμα και διαύγεια το νου σας.

* Να απολαύσετε μία εμπειρία απόλυτης χαλάρωσης και επιπλέον θα ανακαλύψετε μεθόδους, που θα σας επιτρέψουν να χρησιμοποιείτε την αναπνοή σας, σας ένα πρακτικό εργαλείο βελτίωσης της καθημερινότητάς σας.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει επίσης βιολογικό τσάι SARISTI και υγιεινά snacks που θα απολαύσουμε μετά την πρακτική μας.

Στο διάστημα αυτό θα υπάρχει αρκετός χρόνος για χαλάρωση, συζήτηση και ερωτήματα γύρω από θέματα σχετικά με την αναπνοή και την ευεξία.
Φεύγοντας θα έχετε ολοκληρώσει ένα ταξίδι σύνδεσης με τον Εαυτό σας.

Επιπλέον θα έχετε μάθει πώς να διατηρείτε την ηρεμία σας, να ζείτε στο τώρα και να βιώνετε πιο συνειδητοποιημένα μία καθημερινότητα γεμάτη νόημα και ουσία, μέσω της αναπνοής.
Όλα αυτά μας περιμένουν στο Κτήμα Αρίστη, που αποτελεί μία πραγματική όαση, στο αστικό τοπίο του Χαλανδρίου!
Ελάτε για μία εμπειρία χαράς και ευεξίας που θα φέρει αρμονία στο σώμα , τον νου και το πνεύμα σας!

* Δηλώστε Συμμετοχή *

Η συμμετοχή στο workshop είναι 30 ευρώ

(Περιλαμβάνεται ο ΦΠΑ  24%, το τσάι SARISTI και το υγιεινό snack).

Οι θέσεις είναι περιορισμένες!

Περιγραφή

Πληροφορίες

Ημερομηνία:
18 Μαΐου 2019
Ώρα:
16:00 με 19:00
Κατηγορία Εκδήλωση:

Συμφωνώ με τους όρους χρήσης της πολιτικής απορρήτου.

Είμαστε ανοικτά, Δευτέρα με Παρασκευή 11:00 – 19:00 και Σάββατο – Κυριακή 12:00 – 20:00