ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΚΤΗΜΑΤΟΣ ΑΡΙΣΤΗ
To μαγευτικό τοπίο του Κτήματος Αρίστη προσφέρεται για κάθε είδους κοινωνική ή εταιρική εκδήλωση. Το εξειδικευμένο προσωπικό και οι έμπειροι συνεργάτες μας μπορούν να αναλάβουν όλες τις οργανωτικές λεπτομέρειες, με σκοπό να παρέχουν σε εσάς και στους αγαπημένους σας μια αξέχαστη εμπειρία.

Το Κτήμα Αρίστη είναι ένας φιλόξενος χώρος για μικρούς και μεγάλους και αποτελεί μία διαφορετική επιλογή στην καρδιά του Χαλανδρίου.

Ο χώρος μας διατίθεται και διαμορφώνεται σύμφωνα με τις ανάγκες σας. Τις ζεστές μέρες του καλοκαιριού της Αθήνας το Κτήμα μας λειτουργεί ως μία πηγή δροσιάς με άπλετο χώρο για παιχνίδι και χαλάρωση μέσα στην αρμονία της φύσης. Τις παγωμένες μέρες του χειμώνα, ο χώρος μας μετατρέπεται σε ένα κλειστό και θερμαινόμενο τοπίο ιδανικό να φιλοξενήσει τους επισκέπτες μας.

Η έμπειρη και εξειδικευμένη ομάδα του Κτήματος Αρίστη, μπορεί να διοργανώσει για εσάς μία καταπράσινη ξεχωριστή εμπειρία που θα σας μείνει αξέχαστη είτε πρόκειται για ένα διαφορετικό παιδικό πάρτυ, μία μοναδική εταιρική εκδήλωση, αλλά και ένα παιδικό summer camp που επικεντρώνεται στην επαφή με τη φύση και την καλλιτεχνία.

ΠΑΙΔΙΚΑ ΠΑΡΤΥ
Στο Κτήμα Αρίστη μπορούμε να διοργανώσουμε ένα πρωτότυπό παιδικό πάρτυ, μέσα στη φύση με σκοπό την διασκέδαση των παιδιών και τη χαλάρωση των μεγάλων.
ΒΑΦΤΙΣΕΙΣ
Το Κτήμα Αρίστη αποτελεί τον ιδανικό χώρο για τη διοργάνωση της βάπτισης του παιδιού σας, όπως ακριβώς την έχετε ονειρευτεί, μέσα στην αρμονία της φύσης.
ΕΤΑΙΡΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
Το Κτήμα Αρίστη σας προσφέρει την λύση, για την υλοποίηση κάθε ιδέας, με στόχο την διοργάνωση μίας εναλλακτικής εταιρικής εκδήλωσης με φόντο τη φύση.
ΣΧΟΛΙΚΕΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ
Σε συνεργασία με έμπειρους εκπαιδευτικούς και γεωπόνους, τα ειδικά διαμορφωμένα επιμορφωτικά προγράμματα δραστηριοτήτων του Κτήματος Αρίστη ενσωματώνουν τις αρχές της βιωματικής παιγνιώδους μάθησης και της περιβαλλοντικής εκπαίδευσης.
ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ ΧΩΡΟΥ
Το Κτήμα Αρίστη μπορεί να σας προσφέρει άνεση χώρου μέσα στην φύση, να μεταμορφωθεί και να προσαρμοστεί ανάλογα με τις επιθυμίες σας, ώστε να πραγματοποιηθεί η κατάλληλη εκδήλωση για εσάς.
SUMMER CAMP
Το summer camp του Κτήματος Αρίστη στοχεύει στην αποφόρτιση των παιδιών από τη σχολική χρονιά μέσα από δια δραστικά παιχνίδια και βιωματική εκπαίδευση χρησιμοποιώντας ως ερεθίσματα τη φύση και την τέχνη.