ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

 

Ωράριο λειτουργίας: Δευτέρα με Παρασκευή 10:00 με 20:00
*Μπορείτε να επισκέπτεστε την ατζέντα μας, για να ενημερώνεστε για τις ημέρες και τις ώρες που το κτήμα μας είναι κλειστό, λόγω ιδιωτικής εκδήλωσης.

H είσοδος στο Κτήμα Αρίστη είναι 3€ για παιδιά από 1 έτους και άνω. Στην τιμή αυτή τα παιδιά μπορούν να παίξουν ελεύθερα στην παιδική χαρά του κτήματος, στην σκηνή Playroom, καθώς και στον υπόλοιπο χώρο του Κτήματος.
Η είσοδος για τους ενήλικες είναι ελεύθερη.

Στο παντοπωλείο μας μπορείτε να βρείτε βιολογικά snacks, καφέ και αναψυκτικά για την επίσκεψη σας.

Στο Κτήμα Αρίστη είναι ευπρόσδεκτα τα κατοικίδια!

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΠΩΣ ΝΑ ΕΡΘΕΤΕ

Εάν έρχεστε από το μετρό Αγίας Παρασκευής:
Παίρνετε την οδό Μαρία Πολυδούρη με κατεύθυνση προς βόρεια και στρίβετε δεξιά στην οδό Θεσσαλονίκης. Στη συνέχεια στρίβετε αριστερά στην οδό Φρίξου και στο τέλος του δρόμου δεξιά βρίσκεται η οδός Κέας. Στα 50 μέτρα αριστερά θα συναντήσετε το κτήμα μας.

Εάν έρχεστε από το μετρό Χαλανδρίου:
Προχωράτε κατά μήκος της οδού Δουκίσσης Πλακεντίας με κατεύθυνση προς Χαλάνδρι και στα 260 μέτρα δεξιά στρίβετε στην οδό Πλουτάρχου. Στα 200 μέτρα στη συμβολή με την οδό Κέας, βρίσκεται το κτήμα μας.

Εάν έρχεστε με αυτοκίνητο:
Προχωράτε στην οδό Παπανικολή κι αφού περάσετε την πλατεία Κένεντυ ακολουθώντας τη Δουκίσσης Πλακεντίας με κατεύθυνση προς Γέρακα, στον τρίτο δρόμο δεξιά βρίσκεται η οδός Κέας. Το Κτήμα Αρίστη βρίσκεται στη συμβολή της με την οδό Πλουτάρχου.