ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Μέσα στο αστικό τοπίο του Χαλανδρίου κρύβεται μια μικρή όαση. Θέλοντας να χαρίσει την εμπειρία της καλλιέργειας, τη γνώση της γης και την εσωτερική ηρεμία, το Κτήμα Αρίστη δημιουργήθηκε ως ένας πολυχώρος που μας παρέχει τη δυνατότητα να σταματήσουμε για λίγο το χρόνο και να εκτιμήσουμε τη φυσική ομορφιά που υπάρχει απλόχερα γύρω μας.
Παράλληλα μέσα από ενέργειες που έχουν να κάνουν με την κίνηση, τις γεύσεις και τη μουσική στοχεύουμε στην αλληλεπίδραση του ανθρώπου με τη γη, και κατ’ επέκταση στην καλλιέργεια του χαρακτήρα αλλά και της φαντασίας.
Αποστολή μας είναι το Κτήμα Αρίστη να μετουσιωθεί σε ένα σημείο συνάντησης για ανθρώπους όλων των ηλικιών που θέλουν να «επαναπροσδιορίσουν» τον αστικό τρόπο ζωής και να βιώσουν την αρμονία της φύσης. Μέσω των εκδηλώσεων και των δράσεων που πραγματοποιούμε, αποσκοπούμε στη συλλογική ευημερία αλλά και σε μια καλύτερη ποιότητα ζωής.

Στο Κτήμα μπορείτε να έρθετε για την καθημερινή σας βόλτα και να απολαύσετε τον καφέ σας στο μικρό παντοπωλείο μας, να δημιουργήσουμε μαζί την δική σας ξεχωριστή εκδήλωση, να απασχοληθούμε δημιουργικά μέσω των δραστηριοτήτων μας και να μοιραστούμε αρμονικές εμπειρίες μέσα στην φύση. Είτε πρόκειται για τόπο προορισμού σχολικών εκδρομών, είτε για έναν οικογενειακό χώρο απόδρασης μέσα στην πόλη, είτε ακόμη και για το σημείο συνάντησης μιας παρέας, το Κτήμα Αρίστη είναι ένα φιλόξενο σχολείο για μικρούς και μεγάλους.

Το Κτήμα διαθέτει άπλετο χώρο για παιχνίδι στο γρασίδι, τραπέζια καφενείου καθώς και μια όμορφη πέργκολα που το καλοκαίρι δημιουργεί την ιδανική σκίαση για κάθε τύπο εκδήλωσης και το χειμώνα μεταμορφώνεται σε ένα κλειστό, θερμαινόμενο και φιλόξενο περιβάλλον. Για την πνευματική σας αποφόρτιση μέσα στην εβδομάδα ή για ένα ήρεμο, οικογενειακό Σαββατοκύριακο, το Κτήμα Αρίστη είναι ανοιχτό να σας υποδεχτεί.

Στον ειδικά σχεδιασμένο και διαμορφωμένο χώρο του κτήματος φιλοξενούνται επίσης βιολογικές, παραδοσιακές καλλιέργειες. Εποχιακά λαχανικά, φρούτα και βότανα χωρίς λιπάσματα και φυτοφάρμακα, πιστοποιημένα από την TUV Austria φροντισμένα με πολλή αγάπη, μεράκι και χειρωνακτική εργασία.