';
Preloader logo
Φόρτωση Εκδηλώσεις
  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Ένα διαφορετικό Thanksgiving

Παρασκευή 29 Νοεμβρίου

17:00 – 18:30

Για παιδιά ηλικίας από 3,5 – 6 ετών

Απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής

Κόστος 12€ / παιδί

*Δεν υπάρχουν πλέον διαθέσιμες θέσεις

Το Κτήμα Αρίστη σε συνεργασία με την ομάδα «Kids-First team» σας προσκαλεί την Παρασκευή 29 Νοεμβρίου να γιορτάσουμε την ημέρα των ευχαριστιών…αλλιώς μέσα από ένα εκπαιδευτικό – ψυχαγωγικό πρόγραμμα για όλη την οικογένεια.

Το πρόγραμμα έχει ως στόχο, οι οικογένειες να εξοικειωθούν με το έθιμο «thanksgiving» και τη σχέση του με την έννοια της ευχαριστίας και της φροντίδας. Παιδιά και γονείς θα εκφράσουν τους τρόπους που ευχαριστούν κάποιον, τα θετικά συναισθήματα που συνδέονται με τη διαδικασία αυτή και θα ανακαλύψουν τους τρόπους που μπορούν να ευχαριστήσουν τη φύση που μας αγκαλιάζει, ενώ θα δημιουργήσουν χρησιμοποιώντας φυσικά υλικά που θα συλλέξουν από το κτήμα, με σκοπό να ευχαριστήσουν κάποιο δικό τους αγαπημένο πρόσωπο.

Σας περιμένουμε!

 

Λίγα λόγια για την ομάδα “Kids-First Team”

Η «Kids-First team» είναι μια ομάδα θεραπευτών και παιδαγωγών που πιστεύει στην ενδυνάμωση του ρόλου της οικογένειας στο μεγάλωμα χαρούμενων και ολοκληρωμένων παιδιών. Πιστεύουμε, επίσης, στη σημασία της υπαρξης των παιδιών κοντά στη φύση αντλώντας έμπνευση  απο αυτήν τόσο στο παιχνίδι όσο και στην εκπαίδευση τους.Στα πλαίσια του σκοπού μας δημιουργούμε εκπαιδευτικά προγράμματα για τον γονέα και το παιδί στην αγκαλιά του Κτήματος Αρίστη και σας προσκαλούμε να συμπορευτούμε και να ανακαλύψουμε μαζί έναν διαφορετικό, ελεύθερο τρόπο να παίζουμε με τα παιδιά»

Περιγραφή

Πληροφορίες

Ημερομηνία:
29 Νοεμβρίου 2019
Ώρα:
17:00 με 18:30
Κατηγορία Εκδήλωση:

    Συμφωνώ με τους όρους χρήσης της πολιτικής απορρήτου.

    Το Κτήμα είναι ανοιχτό Δευτέρα - Κυριακή 10.00 έως 18.00