';
Preloader logo
Φόρτωση Εκδηλώσεις
  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Moving Forward

Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 2019

Moving Forward

Σεμινάριο για ενήλικες

19:00 – 21:00

Κόστος συμμετοχής: 20€

Απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής

 

MOVING FORWARD Όρια – εμπόδια – προκλήσεις – αλλαγή

Σεμινάριο Coaching & μεθόδου Feldenkrais

Ένα βιωματικό σεμινάριο για το πώς μπορεί κανείς μέσω του συνδυασμού Coaching και της μεθόδου Feldenkrais να αντιμετωπίσει τις καθημερινές του προκλήσεις διαφορετικά, πιο ευέλικτα και πιο λειτουργικά.

Στο σεμινάριο Moving Forward θα προσεγγίσουμε την ίδια θεματολογία (όρια, εμπόδια, προκλήσεις, αλλαγή) μέσα από διαφορετικά εργαλεία: το λόγο (Coaching) και την κίνηση (Feldenkrais). Στόχος είναι η παρατήρηση της αλληλεπίδρασης μεταξύ των μεθόδων αυτών, καθώς και κινητοποίηση του εαυτού ως ενιαίο σύνολο.

Το σεμινάριο είναι αυτοτελές και ανοιχτό σε όλους. Απευθύνεται σε όσους επιθυμούν να γνωρίσουν τις βασικές αρχές του Coaching και της μεθόδου Feldenkrais, αλλά και σε όσους επιθυμούν να εμβαθύνουν στην ήδη υπάρχουσα πρακτική τους.

Οι συμμετέχοντες παρακαλούνται να φοράνε άνετα και ζεστά ρούχα.

 

Coaching

Το coaching στοχεύει να βοηθήσει όποιον θέλει να εμπλακεί ενεργά σε μία διαδικασία ανάπτυξης στην προσωπική και επαγγελματική του ζωή. Αποτελεί μία ενεργητική συνεργασία μεταξύ πελάτη και coach η οποία μέσω εστιασμένης μάθησης αποσκοπεί σε γρήγορη, αυξημένη και διατηρήσιμη αποτελεσματικότητα σε όλες τις πτυχές της ζωής του πελάτη. Θα εξερευνήσουμε τις συμπεριφορές, τις στάσεις, τα συναισθήματα, τις αξίες καθώς και τις περιοριστικές πεποιθήσεις που μας σταματούν να κάνουμε αυτά που θέλουμε. Δουλεύοντας πάνω στη θεματολογία των συμμετεχόντων, θα χτίσουμε γέφυρες μεταξύ δυνατότητας και επίδοσης, διαμορφώνοντας και δουλεύοντας πάνω σε συγκεκριμένους στόχους.

Εισηγήτρια: Κα Πηνελόπη Δημητρακοπούλου

H Πηνελόπη Δημητρακοπούλου είναι πιστοποιημένη Personal, Executive και Τeam Coach από τον Ιnternational Coaching Federation (ICF Global). Είναι κάτοχος πτυχίου Personal and Executive Coaching και πτυχίου Team and Leadership Coaching. Σπούδασε ψυχολογία στο Πανεπιστήμιο του Bath και ολοκλήρωσε μεταπτυχιακές σπουδές (ΜΑ) σε νέες τεχνολογίες και media στο Πανεπιστήμιο του Bristol. Τα τελευταία 10 χρόνια εργάζεται ως Sales Representative σε εταιρία βιομηχανικού εξοπλισμού. Θέλοντας να εφαρμόσει τις γνώσεις που αποκόμισε από τις σπουδές της στον τομέα τον επιχειρήσεων αποφάσισε το 2015 να ασχοληθεί με το Coaching. Σήμερα εργάζεται ως personal coach, executive και team coach σε εταιρίες και start-ups (σε executive επίπεδο με υψηλόβαθμα στελέχη αλλά και με ομάδες). Η δουλειά της εστιάζει πάνω στην ενδυνάμωση του ατόμου καθώς και την αντιμετώπιση δυσκολιών που εμποδίζουν ένα στέλεχος ή μια ομάδα να πραγματώσει συγκεκριμένους εταιρικούς στόχους.

 

Μέθοδος Feldenkrais

“όταν ξέρεις τι κάνεις μπορείς να κάνεις ό,τι θέλεις ” , Dr. Moshe Feldenkrais.

Μέσω της παρατήρησης απλών και ήρεμων κινήσεων ο μαθητής συνειδητοποιεί τα όρια και τις συνήθειες του και ανακαλύπτει καινούργιες δυνατότητες κίνησης. Σταδιακά αποκτά μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα του εαυτού του και αναπτύσσει την ικανότητα να προσαρμόζεται και να αντιμετωπίζει με ευελιξία τις καθημερινές προκλήσεις. Η μέθοδος αναφέρεται σε όλες τις ηλικίες και σε όλες τις κινητικές δυνατότητες.

Δασκάλα: Κα Μαρίνα Λαζαρίδη

Η Μαρίνα Λαζαρίδη είναι εξουσιοδοτημένη δασκάλα μεθόδου Feldenkrais και συνιδρύτρια του Κέντρου Μεθόδου Feldenkrais (Feldenkrais Center). Μετά τις σπουδές της στην αρχιτεκτονική σχολή του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, παρακολούθησε το πρώτο επαγγελματικό πρόγραμμα εκπαίδευσης της μεθόδου Feldenkrais στην Ελλάδα, Feldenkrais Professional Training Greece 1 και ολοκλήρωσε την εκπαίδευση της με την παρακολούθηση στα εκπαιδευτικά προγράμματα CANTAL Ι και IFELD IV στο Aurillac και στην Lyon της Γαλλίας αντίστοιχα. Σήμερα εργάζεται ως αρχιτέκτονας και δασκάλα της μεθόδου Feldenkrais.

 

Περιγραφή

Πληροφορίες

Ημερομηνία:
28 Νοεμβρίου 2019
Ώρα:
19:00 με 21:00
Κατηγορία Εκδήλωση:

Συμφωνώ με τους όρους χρήσης της πολιτικής απορρήτου.

Το Κτήμα Αρίστη λειτουργεί καθημερινά από τις 10:00 έως και τις 18:00.
Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την Ατζέντα μας.