';
Preloader logo
Φόρτωση Εκδηλώσεις
  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

One Breath One Community #4

Με χαρά σας προσκαλούμε στο 4o Community Event μας, στο καταπράσινο Κτήμα Αρίστη στο Χαλάνδρι. Ελάτε να περάσουμε ένα πρωινό με καθοδηγούμενη πρακτική διαλογισμού mindfulness (ενσυνειδητότητα) για όλα τα επίπεδα, με εισηγήτρια τη Myrto Legaki. Μετά το τέλος της πρακτικής που διαρκεί περίπου 30 λεπτά, θα έχουμε την ευκαιρία να μοιραστούμε χρόνο μαζί για συζήτηση και απορίες.

Όπως πάντα μας υποστηρίζει το Saristi με τα βιολογικά αφεψήματα του.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Διεύθυνση: Κτήμα Αρίστη, Πλουτάρχου & Κέας, Χαλάνδρι 15234
Ημερομηνία: 14 Σεπτεμβρίου 2019
Ώρα: 10:00 – 11:30
Είσοδος ελεύθερη.
Πληροφορίες: Κτήμα Αρίστη 2106085559 – info@ktimaaristi.com, One Breath 2114155111 – info@onebreath.eu

COMMUNITY
** Καλλιεργώντας μια κοινότητα επίγνωσης και ευεξίας για έναν πιο γαλήνιο, δίκαιο κόσμο για όλους **

Οι ανοιχτές αυτές συναντήσεις θα διοργανώνονται ανά τακτά χρονικά διαστήματα, ώστε να έχουμε την ευκαιρία να μαζευόμαστε για ομαδική εξάσκηση για να αναθερμάνουμε την πρακτική μας αλλά και να μοιραστούμε οτιδήποτε μας εμπνέει, να συζητάμε απορίες και εμπειρίες που έχουμε σχετικά με το διαλογισμό αλλά και ό,τι άλλο μπορεί να μας βοηθήσει να ζούμε καλύτερα και να προσφέρουμε σαν κοινότητα στον κόσμο μας. Συχνά μαζί μας θα είναι και καλεσμένοι για ανοιχτές συζητήσεις πάνω σε θέματα που μας απασχολούν (ευεξία, εθελοντισμός, η σχέση μας με τα παιδιά, υγεία, ψυχική υγεία κλπ).

Η πρόθεσή μας είναι να χτίσουμε μια ζεστή κοινότητα ανθρώπων που επιθυμούν να ζουν πιο συνειδητά, αλλά και να συνεισφέρουν όσο μπορούν σε έναν πιο όμορφο και γαλήνιο κόσμο για όλους. Μια αναπνοή μας συνδέει όλους! #OneBreathTribe

Το Κτήμα Αρίστη είναι ένας κρυφός παράδεισος μέσα στη φύση με βιολογικές καλλιέργειες, μόλις 6 λεπτά με τα πόδια από τη στάση του μετρό Αγ. Παρασκευή και μας φιλοξενεί στο ζεστό του χώρο για αυτές τις συναντήσεις.

ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΠΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ
Τα events είναι ανοιχτά σε όλους! Απευθύνονται σε μαθητές του κέντρου μας, σε όσους έχουν παρακολουθήσει τα εταιρικά σεμινάριά μας, αλλά και όσους θέλουν να έρθουν σε επαφή με τις πρακτικές του mindfulness και του Open Floor Greece και να συνδεθούν με άλλους ανθρώπους με κοινά ενδιαφέροντα. Δεν είναι απαραίτητη προηγούμενη εμπειρία στο διαλογισμό.

ΤΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ
Στρωματάκι yoga και το μαξιλαράκι της πρακτικής σας (αν έχετε), καθώς και κάτι για να σκεπαστείτε. Στο χώρο θα υπάρχουν στρωματάκια με την ευγενική χορηγία της Aladastra καθώς και καρέκλες.

ΕΙΣΗΓΗΤΡΙΑ | ΜΥΡΤΩ ΛΕΓΑΚΗ
Σπούδασε Χρηματοοικονομικά στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Πειραιά και Master’s in Business Administration (MBA) στο Πανεπιστήμιο της Βοστώνης στις ΗΠΑ και έπειτα δούλεψε για 15 χρόνια ως σύμβουλος επιχειρήσεων και marketing director στη Νέα Υόρκη, το Λονδίνο και την Αθήνα σε υψηλόβαθμες θέσεις μεγάλων εταιριών.

To 2010 αναζητώντας έναν τρόπο να αντιμετωπίσει το έντονο άγχος σε μια ιδιαίτερα δύσκολη περίοδο στη ζωή της, ήρθε σε επαφή με το βουδιστικό διαλογισμό vipassana/insight meditation. Εμβαθύνοντας για πολλά χρόνια στην πρακτική, βίωσε μεταμορφωτικές θετικές αλλαγές που άγγιξαν κάθε κομμάτι της ζωής της. Μετά από κάποια χρόνια άφησε τον επιχειρηματικό κόσμο και ακολουθώντας το κάλεσμά της, ίδρυσε το One Breath Mindfulness Center (One Breath Meditation) με στόχο τη διάδοση τεκμηριωμένων μεθόδων και πρακτικών που συμβάλλουν στο να ζούμε πιο συνειδητά και διδάσκει mindfulness και κινητικό διαλογισμό σε ενήλικες, εφήβους, παιδιά και οργανισμούς στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Είναι πιστοποιημένη εκπαιδεύτρια mindfulness και MBSR (Mindfulness Based Stress Reduction) από το Center for Mindfulness της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου της Μασαχουσέτης όπως αναπτύχθηκε από τον Δρ. Jon Kabat-Zinn, εκπαιδεύτρια mindfulness για παιδιά και εφήβους από τον οργανισμό Mindful Schools και κινητικού διαλογισμού Open Floor. Eπίσης εκπαιδεύεται στις αρχές της συστημικής ψυχοθεραπευτικής προσέγγισης στο Αθηναϊκό Κέντρο Μελέτης του Ανθρώπου (ΑΚΜΑ).

Μέσω της δουλειάς της στο One Breath Mindfulness Center έχει υποστηρίξει εκατοντάδες συμμετέχοντες, σε ιδιωτικό επίπεδο αλλά και μέσα σε εταιρίες διαφόρων μεγεθών και κλάδων να βιώσουν τις αποτελεσματικές πρακτικές του mindfulness και Open Floor και να μάθουν τρόπους να μειώσουν το άγχος, να συνδέονται με τη σοφία του σώματος, να ανακαλύψουν τις έμφυτες ικανότητές τους για αλλαγή προς μια καλύτερη ζωή. Έχει συμμετάσχει στο Πανελλήνιο Παιδοψυχιατρικό Συνέδριο με το πρόγραμμα mindfulness για παιδιά σε συνεργασία με το ΑΚΜΑ και στο Πανευρωπαϊκό Συνέδριο Σωματικής Ψυχοθεραπείας με σεμινάριο κινητικού διαλογισμού.

Είναι ομιλήτρια TEDx και συνεντεύξεις της έχουν παρουσιαστεί στο Thrive Global, ΓΥΝΑΙΚΑ, Love Yourself της εφημερίδας Καθημερινή, Votre Beauté, Athinorama, Madame Figaro μεταξύ άλλων. Ανάμεσα στους πελάτες του κέντρου One Breath συμπεριλαμβάνονται η Τράπεζα Πειραιώς, Google, Mastercard, Roche, Darphin, Quest Holdings, Holmes Places, DHL καθώς και ΜΚΟ και εκπαιδευτικοί οργανισμοί.

ΚΤΗΜΑ ΑΡΙΣΤΗ
Μέσα στο αστικό τοπίο του Χαλανδρίου κρύβεται μια μικρή όαση. Θέλοντας να χαρίσει την εμπειρία της καλλιέργειας, τη γνώση της γης και την εσωτερική ηρεμία, το Κτήμα Αρίστη δημιουργήθηκε ως ένας πολυχώρος που μας παρέχει τη δυνατότητα να σταματήσουμε για λίγο το χρόνο και να εκτιμήσουμε τη φυσική ομορφιά που υπάρχει απλόχερα γύρω μας. www.ktimaaristi.com

Περιγραφή

Πληροφορίες

Ημερομηνία:
14 Σεπτεμβρίου 2019
Ώρα:
10:00 με 11:30
Κατηγορία Εκδήλωση:

Συμφωνώ με τους όρους χρήσης της πολιτικής απορρήτου.

Το Κτήμα είναι ανοιχτό Δευτέρα έως Κυριακή 10:00 - 18:00