';
Preloader logo
Φόρτωση Εκδηλώσεις
  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Οι μέλισσες που αγαπούσε ο Αϊνστάιν

Κυριακή, 27/09/2020

12:00 – 13:00 

5 -10 ετών 

Με αφορμή τις Open Famr Days 2020, το Κτήμα Αρίστη σε συνεργασία με την ομάδα του Open Farm, διοργανώνει ένα εργαστήριο αφιερωμένο στις μέλισσες. Για την ακρίβεια, στις μέλισσες που αγαπούσε ο Αϊνστάιν. Αυτές, που η αποστολή τους είναι η επικονίαση των ανθοφόρων φυτών και δένδρων, αυτές που δεν ζουν σε κοινωνίες, αλλά μόνες τους και που δεν παράγουν μέλι. 

Θα τις ”συναντήσουμε” για πρώτη φορά στο Κτήμα Αρίστη και θα μάθουμε μυστικά για τον τρόπο ζωής τους και για τις συνήθειές τους. Στο τέλος θα απεικονίσουμε τη δική μας αγαπημένη μέλισσα και θα κατασκευάσουμε φωλιές που θα μπορούσαν να φιλοξενήσουν στον κήπο μας μοναχικές μέλισσες την ερχόμενη Άνοιξη. 

 

*Οι Θέσεις είναι περιορισμένες και η συμμετοχή είναι δωρεάν!!!*

 

*Πώς δηλώνω συμμετοχή σε αυτό το εργαστήριο?*

Απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής, την οποία μπορείτε να πραγματοποιήσετε συμπληρώνοντας τα στοιχεία σας στο πλαίσιο ΔΉΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ που θα βρείτε στο τέλος της σελίδας.

ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΕΧΟΥΝ ΔΕΣΜΕΥΤΕΙ.

ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΣΤΕΙΛΕΤΕ EMAIL ΣΤΟ [email protected] ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΣΕ ΣΕΙΡΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ, ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΚΥΡΩΣΗΣ. 

*Μέτρα Προστασίας κατά του Covid-19*

Όλο το προσωπικό του χώρου φοράει υποχρεωτικά μάσκα τόσο στον εσωτερικό, όσο και εξωτερικό χώρο του κτήματος. Υπάρχουν παντού τοποθετημένα αντισηπτικά για τα χέρια και ο χώρος απολυμαίνεται πριν, κατά τη διάρκεια και ύστερα από κάθε δράση.  Τα παιδιά που θα συμμετάσχουν στο εργαστήριο, είναι υποχρεωτικό να φοράνε μάσκα και να κρατάνε τις απαραίτητες αποστάσεις μεταξύ τους.

Περιγραφή

Πληροφορίες

Ημερομηνία:
27 Σεπτεμβρίου 2020
Ώρα:
12:00 με 13:00
Κατηγορίες Εκδήλωση:
,

    Συμφωνώ με τους όρους χρήσης της πολιτικής απορρήτου.

    Το Κτήμα είναι ανοιχτό Δευτέρα - Κυριακή 10.00 έως 18.00