Όλα όσα συνέβησαν στο λαμπερό ολοήμερο φεστιβάλ των εγκαινίων

18/10/2017 1985 0 0

Όλα όσα συνέβησαν στο λαμπερό ολοήμερο φεστιβάλ των εγκαινίων

Με φόντο το καταπράσινο τοπίο του κτήματος Αρίστη και τον εντυπωσιακό boho στολισμό του, πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου τα εγκαίνια του ολοκαίνουριου αυτού χώρου στο Χαλάνδρι.

Περισσότεροι από 1.000 ενήλικες και παιδιά γιόρτασαν σε ένα ολοήμερο festival με υπέροχες, πρωτότυπες, διαδραστικές και ψυχαγωγικές δραστηριότητες για όλη την οικογένεια.

Οι μικροί επισκέπτες συμμετείχαν στο δημιουργικό πρόγραμμα δραστηριοτήτων της παιγνιοθεραπεύτριας Νάταλι Σαμπά και είχαν τη δυνατότητα να ανακαλύψουν από κοντά το συναρπαστικό κόσμο των μελισσών με τη δράση «Bee Yourself». Επιπλέον, ψυχαγωγήθηκαν με την παιδική θεατρική παράσταση «Ο Κύριος Κιχ & Tο Mυστικό Kουτί Των Ήχων» από την Ομάδα Κοπέρνικος, η οποία παιζόταν στο Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού.

Από την παρέα δεν θα μπορούσαν να λείπουν και τα Miniature Therapy Horses του μη κερδοσκοπικού φιλανθρωπικού οργανισμού «Gentle Carousel Greece» που φιλοξενούνται στο Magic Garden.

Η βραδιά έκλεισε με Capoeira show από τον capoeira master Pepeto Capoeira, ενώ κορυφώθηκε με τη live συναυλία της Πέννυς Μπαλτατζή με τη μπάντα της. Μικροί και μεγάλοι χόρεψαν στους ρυθμούς του Εξωτικού Χαρμανιούόσο η γλυκιά τραγουδίστρια έδωσε μια μουσική νότα στον καταπράσινο χώρο του κτήματος.

Το βράδυ των εγκαινίων έλαμψαν με την παρουσία τους και επίτιμοι προσκεκλημένοι από το χώρο των επιχειρήσεων, της εκπαίδευσης, της τέχνης, της μόδας και των media.

Τα happenings και τα παράλληλα δρώμενα συντέλεσαν σε ένα συναρπαστικό ολοήμερο festival που δημιούργησε τις καλύτερες των εντυπώσεων σε μικρούς και μεγάλους.

Το Κτήμα Αρίστη ευχαριστεί θερμά τους χορηγούς: Αρτοποιείο Παπασπύρου, Menoo events and Parties, Οινοποιία Τσάνταλη, Illy Espresso, τις Πηγές Κωστηλάτα που δρόσισαν μικρούς και μεγάλους, τα Μπισκότα Παπαδοπούλου, τους θρεπτικούς χυμούς Ζωή και Gia giamas, τα ολόφρεσκα φρούτα Golden Fruits, την μη κερδοσκοπική οργάνωση Gentle Carousel Greece,  την εταιρεία Fevronia Luxury Concepts για τον εντυπωσιακό στολισμό και τα luxury κεριά Onar.

Επισκεφθείτε το Κτήμα Αρίστη, καθημερινά από τις 10.00 έως τις 17.00 και τα Σαββατοκύριακα από τις 10.00 έως τις 16.00 μια μικρή όαση μέσα στο αστικό τοπίο του Χαλανδρίου με bio χαρακτήρα, για να οργανώσετε το δικό σας event αλλά και να απολαύσετε παιδικές δραστηριότητες, εργαστήρια, και εκπαιδευτικά σεμινάρια.

Write a Comment