';
Preloader logo
Φόρτωση Εκδηλώσεις
  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Τα Ξωτικά κρύφτηκαν στο Κτήμα Αρίστη

Τρίτη 24 Δεκεμβρίου 2019

Ώρα: 10:00 – 17:15

Ηλικίες: 4 – 8 ετών

Ο Άγιος Βασίλης κουράστηκε. Κουράστηκε πάρα πολύ! Για την ακρίβεια σκέφτεται μέχρι και να παραιτηθεί!! Τόσα χρόνια που μοιράζει παιχνίδια η γενειάδα του κοντεύει να αγγίξει το πάτωμα.  Χρειάζεται ξεκούραση κι ένα καλό ξύρισμα! Γι’ αυτό τα μικρά του ξωτικά αναλαμβάνουν να σώσουν τα φετινά Χριστούγεννα και να θυμίσουν στο Αϊ Βασίλη πόσο σημαντικός είναι!

Σας προσκαλούμε σ’ ένα ολοήμερο, Χριστουγεννιάτικο event, πασπαλισμένο με σκόνη κουραμπιέ, πύργους ζαχαρωτών, «χιονοπόλεμο», στολίδια με φυσικά υλικά από το κτήμα και φυσικά πολύ γέλιο – δεν είναι τυχαίο πως τα ξωτικά είναι τα πιο χαρούμενα πλάσματα!

_

*Αναλυτικό Πρόγραμμα*

Θα πραγματοποιηθούν 4 Χριστουγεννιάτικα εργαστήρια από την έμπειρη ομάδα «Kids-First team», για σκανταλιάρικα ξωτικά, με γιορτινή μουσική και χαρούμενη διάθεση.

 

Υπάρχουν 2 επιλογές για δήλωση συμμετοχής:

-Τα παιδιά μπορούν να λάβουν μέρος σε όποιο/όποια εργαστήρια επιθυμούν, με την συνοδεία τουλάχιστον ενός ενήλικα.

-Εάν τα παιδιά επιθυμούν να λάβουν μέρος σε όλα τα εργαστήρια, τότε υπάρχει η δυνατότητα ολοήμερης φύλαξής τους, από τις 10:00 έως και τις 17:30, χωρίς την συνοδεία ενήλικα.

 

Στο κτήμα θα βρίσκονται παιδαγωγοί, εκπαιδευτές και η νοσηλεύτριά μας , οι οποίοι θα είναι υπεύθυνοι για την ασφάλεια των παιδιών.

Όσο τα παιδιά θα ψυχαγωγούνται, οι γονείς θα μπορούν να απολαύσουν ζεστά ροφήματα, την σπεσιαλιτέ μας ‘’ζεστή σοκολάτα με marshmallows” και βιολογικά snacks από το Παντοπωλείο μας.

OI ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΛΟΗΜΕΡΗ ΦΥΛΑΞΗ ΈΧΟΥΝ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΕΙ!!!

_

Χριστουγεννιάτικα Εργαστήρια

Τα Σκανταλιάρικα Ξωτικά

10:00 – 11:30

Είμαστε σκανταλιάρικα ξωτικά και χρειαζόμαστε σκανταλιάρικες στολές. Φτιάχνουμε, λοιπόν, στολές ξωτικών με απλά υλικά και πολύ φαντασία.

Μόλις ντυθούμε, ακολουθάμε τα στοιχεία που άφησε ο Αϊ Βασίλης στο Κτήμα και βοηθάμε τον Ρούντολφ να ανάψει την μύτη του. Θα πραγματοποιηθεί ένα ξεχωριστό πείραμα φυσικοχημείας με πατάτα και κόκκινη λυχνία.

Τέλος, θα πραγματοποιηθεί Χριστουγεννιάτικη κατασκευή.. Έκπληξη!!

Είναι σημαντικό τα παιδιά να έχουν μαζί τους μια αλλαξιά!

Κόστος συμμετοχής: 12€

OI ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΑΝΤΑΛΙΑΡΙΚΑ ΞΩΤΙΚΑ ΈΧΟΥΝ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΕΙ!!!

Οι Μικροί Chef

11:45 – 13:15

Το ιδανικό εργαστήριο για τους επίδοξους μικρούς chef, που αγαπούν την ζαχαροπλαστική.

Θα ανακαλύψουμε μαζί τα κρυμμένα υλικά που βρίσκονται στο κτήμα, θα φτιάξουμε πολύχρωμα μπισκότα σε διάφορα σχέδια και θα κατασκευάσουμε μια οικολογική συσκευασία για τα μπισκότα, από ανακυκλώσιμα υλικά.

Είναι σημαντικό τα παιδιά να έχουν μαζί τους μια αλλαξιά!

Κόστος συμμετοχής: 12€

OI ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟΥΣ CHEF ΈΧΟΥΝ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΕΙ!!!

Το κυνήγι του θησαυρού

14:00 – 15:30

Ένα από τα σκανταλιάρικα ξωτικά έκλεψε τη φάτνη και τη σκόρπισε σε όλο τον κήπο. Τα μικρά ξωτικά καλούνται να αποκρυπτογραφήσουν τα στοιχεία, για να εντοπίσουν τα κρυμμένα κομμάτια και να δημιουργήσουν τη φάτνη.

Τέλος, θα κατασκευάσουμε το πιο φωτεινό στολίδι, το οποίο θα πάρουν τα παιδιά μαζί τους, για να στολίσει το δικό τους Χριστουγεννιάτικο δέντρο.

Είναι σημαντικό τα παιδιά να έχουν μαζί τους μια αλλαξιά και να φοράνε ζεστά ρούχα

Κόστος συμμετοχής: 12€

OI ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΘΗΣΑΥΡΟΥ ΈΧΟΥΝ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΕΙ!!!

Ξυρίζουμε τον Αι Βασίλη

15:45 – 17:15

Ξυρίστε τον Αϊ-Βασίλη. Τα παιδιά χωρίζονται σε δυάδες. Ο ένας αναλαμβάνει χρέη κουρέα και ο άλλος προσποιείται τον Αϊ-Βασίλη.

Παίζουμε χιονοπόλεμο με μπαλόνι και ρακέτες. Κατασκευάζουμε “ρακέτες” από πλαστικά πιάτα και παίζουμε τένις χωρισμένοι σε ομάδες. Όποια ομάδα έχει τα περισσότερα μπαλόνια στην πλευρά της χάνει.

Στο τέλος … τρώμε τις γλυκές χιονόμπαλες που θα φτιάξουμε!!

Είναι σημαντικό τα παιδιά να έχουν μαζί τους μια αλλαξιά!

Κόστος συμμετοχής: 12€

_

*Παρατηρήσεις*

*Δυνατότητα συμμετοχής και στα 4 εργαστήρια, μαζί με ολοήμερη φύλαξη των παιδιών, χωρίς την παρουσία γονέα

Κόστος ολοήμερης συμμετοχής: 40€

*Τα αδελφάκια έχουν έκπτωση 10% σε κάθε εργαστήριο

*Τα εργαστήρια θα χωριστούν σε 2 ηλικιακές ομάδες:

Από 4 έως 5,5 ετών

Από 6 έως και 8 ετών

Οι γονείς μπορούν να βρίσκονται στον ίδιο χώρο με τα παιδιά, αρκεί να κάνουν ησυχία για την ομαλή διεξαγωγή των εργαστηρίων! 

_

*Ποια είναι η «Kids-First team» ?*

Η «Kids-First team» είναι μια ομάδα θεραπευτών και παιδαγωγών που πιστεύει στην ενδυνάμωση του ρόλου της οικογένειας και στο μεγάλωμα χαρούμενων και ολοκληρωμένων παιδιών. Πιστεύουν, επίσης, στη σημασία της ύπαρξης των παιδιών κοντά στη φύση, αντλώντας έμπνευση από αυτήν, τόσο στο παιχνίδι, όσο και στην εκπαίδευση τους. Στα πλαίσια του σκοπού τους, η ομάδα αυτή δημιουργεί εκπαιδευτικά προγράμματα για τον γονέα και το παιδί

 _

*Πώς δηλώνω συμμετοχή σε αυτό το εργαστήριο?*

Απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής, την οποία μπορείτε να πραγματοποιήσετε συμπληρώνοντας τα στοιχεία σας στο πλαίσιο ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ που θα βρείτε στο τέλος της σελίδας.

Στα σχόλια είναι σημαντικό να γράψετε τον τίτλο του εργαστηρίου, στο οποίο επιθυμείτε να συμμετάσχετε. Εάν είναι πάνω από ένα, τότε μπορείτε να γράψετε τους τίτλους των εργαστηρίων που επιθυμείτε!

Οι θέσεις είναι περιορισμένες !!!

Περιγραφή

Πληροφορίες

Ημερομηνία:
24 Δεκεμβρίου 2019
Ώρα:
10:00 με 17:15
Κατηγορίες Εκδήλωση:
,

    Συμφωνώ με τους όρους χρήσης της πολιτικής απορρήτου.

    Το Κτήμα είναι ανοιχτό Δευτέρα - Κυριακή 10.00 έως 18.00