One Breath, One Community

One Breath One Community
Καλλιεργώντας μια κοινότητα επίγνωσης, γαλήνης και ευεξίας για έναν ομορφότερο κόσμο 


Με χαρά σας προσκαλούμε στο πρώτο Community Event μας, στο καταπράσινο Κτήμα Αρίστη στο Χαλάνδρι. Ελάτε να περάσουμε ένα πρωινό με καθοδηγούμενη πρακτική διαλογισμού mindfulness για όλα τα επίπεδα με εισηγήτρια την Μυρτώ Λεγάκη και με τη βοήθεια των yoga mats της Aladastra. Μετά το τέλος της πρακτικής θα έχουμε την ευκαιρία να μοιραστούμε λίγο χρόνο μαζί για συζήτηση και να απολαύσουμε ζεστό τσάι που θα μας προσφέρει η Saristi

Πληροφορίες & συμμετοχή

Διεύθυνση: Πλουτάρχου & Κέας, Χαλάνδρι 15234
Ημερομηνία: 2 Φεβρουαρίου 2019
Ώρα: 11:00 - 12:30
Κόστος συμμετοχής: δωρεάν
Τι να έχετε μαζί σας: Κουβερτάκι για να σκεπαστείτε και το μαξιλαράκι της πρακτικής σας (αν έχετε). Στο χώρο θα υπάρχουν στρωματάκια χορηγία της Aladastra και καρέκλες.
Πληροφορίες:  Κτήμα Αρίστη 2106085559 - info@ktimaaristi.com, One Breath Center 6932239027 - info@onebreath.eu

Για να εξασφαλίσετε τη θέση σας είναι απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής στην φόρμα που θα βρείτε εδώ


Community events

Οι ανοιχτές αυτές συναντήσεις θα διοργανώνονται ανά τακτά χρονικά διαστήματα, ώστε να έχουμε την ευκαιρία να μαζευόμαστε για ομαδική εξάσκηση για να αναθερμάνουμε την πρακτική μας αλλά και να μοιραστούμε οτιδήποτε μας εμπνέει, να συζητάμε απορίες και εμπειρίες που έχουμε σχετικά με το διαλογισμό αλλά και ό,τι άλλο μπορεί να μας βοηθήσει να ζούμε καλύτερα και να προσφέρουμε σαν κοινότητα στον κόσμο μας. Συχνά μαζί μας θα είναι και καλεσμένοι για ανοιχτές συζητήσεις πάνω σε θέματα που μας απασχολούν (ευεξία, εθελοντισμός, η σχέση μας με τα παιδιά, υγεία, ψυχική υγεία κλπ). Μετά την πρακτική που θα διαρκέσει περίπου 30-40 λεπτά μαζί με μια εισαγωγή, θα έχουμε χρόνο για συζήτηση αλλά και να απολαύσουμε υπέροχα βιολογικά herbal infusions Saristi.

Η πρόθεσή μας είναι να χτίσουμε μια ζεστή κοινότητα ανθρώπων που επιθυμούν να ζουν πιο συνειδητά, αλλά και να συνεισφέρουν όσο μπορούν σε έναν πιο όμορφο και γαλήνιο κόσμο για όλους. Μια αναπνοή μας συνδέει όλους! #OneBreathTribe

Το Κτήμα Αρίστη είναι ένας κρυφός παράδεισος μέσα στη φύση με βιολογικές καλλιέργειες, μόλις 6 λεπτά με τα πόδια από τη στάση του μετρό Αγ. Παρασκευή και μας φιλοξενεί στο ζεστό του χώρο για αυτές τις συναντήσεις.


Σε ποιους απευθύνεται

Τα events είναι ανοιχτά σε όλους! Απευθύνονται σε μαθητές του κέντρου, σε όσους έχουν παρακολουθήσει τα εταιρικά σεμνιάριά, αλλά και όσους θέλουν να έρθουν σε επαφή με τις πρακτικές του mindfulness και του Open Floor και να συνδεθούν με άλλους ανθρώπους με κοινά ενδιαφέροντα. Δεν είναι απαραίτητη προηγούμενη εμπειρία στο διαλογισμό.