Όταν το Halloween συναντά την bio πλευρά της ζωής!

22/11/2017 797 0 0

Όταν το Halloween συναντά την bio πλευρά της ζωής!

Μικρά φαντασματάκια με μεγάλα γλυκά μυστικά, πινιάτες, μαγισσούλες και φυσικά, φωτισμένες κολοκύθες πλημμύρισαν τον καταπράσινο χώρο του κτήματος και έβαλαν μικρούς και μεγάλους στο κινηματογραφικό κλίμα του Halloween!  

Πιο συγκεκριμένα, το πρωί της Κυριακής στις 29/10 οι μικροί μας φίλοι επισκέφθηκαν το κτήμα μας και σε συνεργασία με τη Νάταλι Σαμπά γιορτάσαμε όλοι μαζί το Halloween ή αλλιώς το «Βράδυ πριν από την Ημέρα των Αγίων Πάντων». Φυσικά το σκηνικό δεν ήταν καθόλου τρομακτικό. Τα φαντασματάκια ήταν χαμογελαστά, οι πινιάτες έκρυβαν τα πιο λαχταριστά γλυκά και οι κολοκύθες με τα glitter και την μπόλικη νεραϊδόσκονη που έφτιαξαν τα παιδιά εκείνη την ημέρα, βοήθησαν ώστε να γνωρίσουμε όλοι λίγο καλύτερα αυτό το έθιμο που μας έρχεται από τη Βόρεια Αμερική και χάνεται στα βάθη των αιώνων! Στο τέλος της ημέρας, οι θαρραλέοι της παρέας, κατάφεραν να νικήσουν τα «εμπόδια» του Halloween, γεμίζοντας το κτήμα μας με λιχουδιές και δώρα!

Επισκεφθείτε το Κτήμα Αρίστη, καθημερινά από τις 10.00 έως τις 17.00 και τα Σαββατοκύριακα από τις 10.00 έως τις 16.00, για να ζήσετε όμορφες στιγμές κοντά στη φύση, αλλά και να απολαύσετε παιδικές δραστηριότητες, εργαστήρια, και εκπαιδευτικά σεμινάρια.

Μείνετε συντονισμένοι για ακόμη περισσότερα νέα και events

Write a Comment